skip to Main Content
[vc_row center_row=”yes” bg_style=”stretch” video_bg_overlay=”none” border_style=”solid” padding_top=”60px” bg_image=”3156″ style=”light”][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_column_text color=”#0a0a0a”]Bestuurders

De Openbare Ruimte is letterlijk en figurlijk een complexe omgeving.

Naast vakinhoudelijke kennis om de openbare ruimte op een verantwoordelijke wijze te onderhouden zijn meer kwaliteiten noodzakelijk om te kunnen beheren.

Kennis van opdrachtbeschrijvingen, aanbestedingsvormen en aanbestedingsprocedures, administratie voeren zijn gewenst om op verantwoorde wijze de openbare ruimte te beheren.

De Openbare Ruimte is bij uitstek een bestuursonderdeel wat concreet zichtbaar is terwijl genomen besloten nog lang een zichtbare invloed hebben.

[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_empty_space][vc_empty_space][vc_single_image image=”5216″ alignment=”right”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row center_row=”yes” bg_style=”stretch” video_bg_overlay=”none” css=”.vc_custom_1505516175597{padding-top: 15px !important;padding-bottom: 15px !important;}”][vc_column][vc_column_text]

Trainingen

We hebben drietal trainingen ontwikkeld die bestuurders voorbereiden op hun bestuurlijke functie maar die ook bestemd zijn voor meer ervaren bestuurders.

De kern van de trainingen bestaat uit de eerste module ‘Van Beleid naar Beheer’. Tijdens deze training wordt de basis voor bestuurders gelegd die het beheer van de Openbare Ruimte in de portefeuille hebben. Daarnaast zijn er 2 trainingen die dieper ingaan op onderwerpen Aanbesteden en Toezicht houden.

[/vc_column_text][vcex_spacing size=”60px”][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/3″][vc_custom_heading text=”Van Beleid naar Beheer ” font_container=”tag:h2|text_align:center” google_fonts=”font_family:ABeeZee%3Aregular%2Citalic|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal” css=”.vc_custom_1505591184358{margin-bottom: 5px !important;border-bottom-width: 5px !important;padding-bottom: 5px !important;}”][vc_empty_space height=”25px”][vc_btn title=”Lees meer” align=”center” link=”url:http%3A%2F%2Fwww.hvor.nl%2Fbestuurders%2Fvan-beleid-naar-beheer%2F|||”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][vc_custom_heading text=”Aanbesteden en gunnen van werken in de Openbare Ruimte” font_container=”tag:h2|text_align:center” google_fonts=”font_family:ABeeZee%3Aregular%2Citalic|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal” css=”.vc_custom_1505516097623{margin-bottom: 5px !important;border-bottom-width: 5px !important;padding-bottom: 5px !important;}”][vc_btn title=”Lees meer” align=”center” link=”url:http%3A%2F%2Fwww.hvor.nl%2Fbestuurders%2Faanbesteden-en-gunnen%2F|||”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][vc_custom_heading text=”Toezicht houden en administratie voeren” font_container=”tag:h2|text_align:center” google_fonts=”font_family:ABeeZee%3Aregular%2Citalic|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal” css=”.vc_custom_1505516067827{margin-bottom: 5px !important;border-bottom-width: 5px !important;padding-bottom: 5px !important;}”][vc_btn title=”Lees meer” align=”center” link=”url:http%3A%2F%2Fwww.hvor.nl%2Fbestuurders%2Ftoezicht-houden-en-administratie-voeren%2F|||”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row center_row=”yes” bg_style=”repeat” video_bg_overlay=”none” border_style=”solid” padding_top=”60px” padding_bottom=”60px” border_color=”#dddddd” border_width=”1px 0px 1px 0px” bg_color=”#e8e8e8″][vc_column][vc_column_text]

Daarnaast begeleiden en ondersteunen we ook bestuurders die te maken hebben met complexe situaties die zich voordoen in de Openbare Ruimte zoals interdisciplinaire aanbestedingen en de voorbereiding daarop, conflicten met uitvoerende partijen maar ook met organisatie aanpassingen.

Organisatie

Heijndrickvaert heeft een ruime ervaring met aansturen van uitvoerende organisaties in een veranderende omgeving. Als het goed is zijn veranderende omgevingen van betrekkelijk korte duur. In deze tijdsspanne begeleiden wij de organisatie naar de gewenste structuur. Daarna verzorgen wij de overdracht en leveren, gedurende een nazorgperiode, ondersteuning aan de nieuw ontstane organisatie.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]
Back To Top